Aanbieding!

Ketel 1 Jonge Graanjenever

15.99 12.99

Voor koud gedronken KETEL 1 jenever is een borrelglas met ­voetje, zoals de klassieke tulp, ­ideaal. Door hem bij de steel vast te houden, blijft het glas koel. Op kamertemperatuur komen de aroma’s vrij, waardoor ze al in het glas zijn te ruiken. Die geuren komen het best tot hun recht in een breed glas.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Het zijn belangrijke ingrediënten. Maar niet alleen… KETEL 1 jenever dankt zijn unieke karakter mede aan een uitgekiende melange van kruiden. De overlevering van vader op zoon vormt de inspiratiebron voor de receptuur. Daarin zijn voortdurend kleine verbeteringen aangebracht. Elk nieuw inzicht, elk nieuw ingrediënt wordt nauwkeurig opgetekend. De dagboeken waarin dit gebeurt, liggen in een kluis waarvan de sleutel van vader op zoon wordt overgedragen. En waar slechts één Nolet per generatie toegang toe heeft. Alleen zo blijft het geheim van ons merk KETEL 1 het best bewaarde geheim van Schiedam.

Het graan, de gebruikte kruiden en de gelagerde eaux-de-vie zijn allen van de bovenste plank. Mede hierdoor drinkt Ketel 1 zo lekker zacht weg, zijdezacht is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Naast zacht is het ook een zeer zuivere jenever.

Extra informatie

Herkomst:

Nederland

Inhoud:

1.0 liter

Alcohol %:

35%